NEMZETKÖZI ÓVODAI ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZAT

A kreatív gondolkodáshoz vezető útA pályázat nyertese a 2017/2018 évben:
Kelemen Kamilla Emma


A Happy Kids és a Polgár Judit Sakk Alapítvány közös elhatározása, hogy kreatívan gondolkodó, a más kultúrákat, szokásokat tisztelő, környezettudatosan élő gyerekek nevelését támogassa.
E cél megvalósítása érdekében a Happy Kids (Hetedhét Ország Alapítvány Közhasznú Társaság) és a Polgár Judit Sakk Alapítvány közös pályázatot hirdet

a 2017/2018-as nevelési évre

Az ösztöndíj pályázatot elnyerő kisgyermek elhelyezést nyer a Happy Kids Nemzetközi Óvodában, ahol a kreatív gondolkodáshoz vezető úton képességeit, tudását a Polgár Judit Sakk Alapítványnak a sakk szabályrendszerén alapuló óvodai oktatási programja és a Happy Kids óvoda gyermekközpontú nevelési módszerei és gondolkodásmódjába biztosítják.

A felvételt elnyerő kisgyermek a Happy Kids Óvodában angol nyelvi környezetben rendszeres képességfejlesztésben részesül. A foglalkozásokon megjelennek a Polgár Judit Sakkpalota képességfejlesztő sakk program elemei, amely hatékonyan készíti fel a gyerekeket a későbbi iskolai oktatásba történő beilleszkedésre.

Pályázhat minden olyan magyar állampolgárságú szülő, akinek 5 vagy 6 éves gyermeke van; továbbá a szülőnek határozott igénye van arra, hogy gyermeke a lehető legmagasabb szintű képzésben részesüljön. A szülő vállalja, hogy a Happy Kids Nemzetközi Óvoda házirendjéhez igazodva biztosítja gyermeke részvételét az óvodai nevelésben, az elnyert ösztöndíjat személyesen, gyermekével közösen veszi át a 2017. október 14-én megrendezésre kerülő Világsakkfesztiválon, a Graphisoft Parkban.

A pályázat benyújtási határideje: 2017. május 15.
A pályázat elbírálásának határideje: 2017. június 30.

A pályázatokat a Happy Kids Nemzetközi Óvoda és a Polgár Judit Sakk Alapítvány közösen bírálja el a gyermek és a szülők elkötelezettségét figyelembe véve. A pályázati eljárás során sor kerülhet egy személyes beszélgetésre is az óvoda vezetőjével.

A pályázás módja: kérjük, töltse ki az online kérdőívet.

További információ:
HAPPY KIDS NEMZETKÖZI ÓVODA
H-1124 Budapest, Fodor u. 36.
Időpontkérés: 06 (1) 356 2440, 06 (30) 948 4436


Budapest, 2017. április 14.